Kanjer Dirt Challenge 25 mei 2025

Wil jij iets betekenen voor je leeftijdsgenoten voor wie het niet vanzelfsprekend is om even die berg op te fietsen of te lopen? Schrijf je dan in voor deze prachtige uitdaging voor het goede doel (eind van het jaar is het weer mogelijk om in te schrijven). Wij gaan met zoveel mogelijk kinderen proberen een heel mooi geldbedrag op te halen voor Kanjers voor Kanjers! Vind jij het spannend om je alleen op te geven? Je mag ook samen met je vader of moeder of met een andere volwassene samen het parcours gaan afleggen.

Hoe ziet de challenge eruit?

Je kunt hierbij denken aan een soort stormbaan met obstakels waar je overheen, onderdoor of doorheen moet. Ook zullen we een zeepglijbaan maken! Je kan en mag hierbij lekker vies worden! Kijk maar eens naar de foto's van afgelopen jaren voor een indruk! Ook aan de oudere jeugd hebben wij gedacht! Voor iedere leeftijd hebben wij een uitdagend parcours! De obstakels zijn verschillend van moeilijkheidsgraad.

Kanjer Dirt Challenge

DOEL

Het doel van de KanjerDirtChallenge is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: Kanjers voor Kanjers. Kanjers voor Kanjers zet zich in voor zieke en/of gehandicapte kinderen. De stichting zorgt ervoor dat deze kinderen net als jullie kunnen sporten en/of spelen.

Kleding deelnemers

KLEDING DEELNEMERS

Het is verstandig om een lange strakke sportbroek te dragen tijdens de Kanjer Dirt Challenge. Het t-shirt van de Kanjer Dirt Challenge is bij het inschrijfgeld inbegrepen en ontvang je 's ochtends voor aanvang. Ook is het prettig om sportschoenen te dragen die vies mogen worden! Wij adviseren voor na de Challenge schone kleren en schoenen mee te nemen. Op het terrein van de ZAMC kun je je wel afspoelen met koud water, maar is er geen gelegenheid te douchen.

Kanjer Dirt Challenge

SPORTEN IS BELANGRIJK

Sporten is belangrijk voor ieder kind. Je bent lekker fit en zit beter in je vel! Wat is er nou leuker dan lekker met je vrienden en vriendinnen je te kunnen uitleven in je sport, of je nu gezond bent of niet?

Kanjer Dirt Challenge

SPEL ZORGT ERVOOR DAT JE JE KUNT ONTWIKKELEN

Spelen is leuk! Of je nu wint of verliest, dat is niet belangrijk! Het is wel fijn dat je samen met andere kinderen plezier kunt beleven. Samen in een team of spelen in je eentje, je kunt je op verschillende manieren vermaken. Niet voor alle kinderen is dit vanzelfsprekend! Kanjers voor Kanjers zorgt ervoor dat het voor ieder kind mogelijk gemaakt wordt om te spelen! Daar wil jij toch bij helpen!

Kanjer Dirt Challenge 02-07-2023

Kanjer Dirt Challenge 2023 en 2024

Bekijk hier de video van de "Kanjer Dirt Challenge" editie 2023 en editie 2024