Kanjers voor Kanjers sport event

Noteer 24 en 25 september in je agenda. Dan gaat het geheel vernieuwde Kanjers voor Kanjers Sportevent van start. Niet 1 maar 2 dagen sporten voor het goede doel op het Sportpark Zuid in Aalten.

ASE1

We mogen weer!

Na 2 jaar pauze mogen we eindelijk weer ook ons Kanjers voor Kanjers Sportevent organiseren. Voor ons ook de gelegenheid om voor een nieuwe opzet te kiezen. Mede ook omdat wij sinds januari 2020 gevestigd zijn op het Sportpark Zuid in Aalten als vaste locatie een uitgelezen kans, meer aan te bieden en een nieuwe datum te kiezen met meer sporten en eerder in het seizoen.

Volleybal | Kanjer Sport Event

Een volwaardig breedtesport evenement

Wat ooit begon als het Achterhoek Wielerspektakel is inmiddels een volwaardig breedtesport evenement geworden in de vorm van het Kanjers voor Kanjers Sportevent. De afgelopen edities mochten wij al wandeltochten toevoegen aan de activiteiten met Wandelvereniging de Wandelvriend, een hele mooie veldtoertocht met de Peddelaars en zelfs een tocht geschikt voor E-Bikes door het ACM. (Aaltens Christelijk Mannenkoor) Dit jaar gaan we nog een stap verder en hebben samen met nog meer verenigingen een compleet nieuwe programmering gemaakt. Dus doe mee!